Kyyti-kirjastot

Kyyti-kirjastot on kymenlaaksolainen kirjastojen yhteenliittymä. Kyyti-kirjastoilla on yhteinen verkkokirjasto, kirjastokortti, käyttösäännöt ja kuljetuspalvelu. Olet nyt blogisivustollamme, josta päivitämme verkkokirjaston tiedotteita. Yhteinen verkkokirjastomme palvelee kaikkia Kyyti-kirjastojen asiakkaita osoitteessa kyyti.finna.fi

Sampokommentit

Minna Haapasalo, Tilkkuterapiaa

Riina on keskittynyt asettelemaan kotona paikalleen uutta tanskalaista designtuolia, kun puoliso ilmoittaa, että tämä taisi olla tässä. Työpaikallaan isänsä rakennusliikkeessä mies oli tavannut Jennyn, joka oli nyt raskaana. Samana iltana Riina jättää huolella sisustamansa 300 neliötä, kun sisko tulee noutamaan hänet ja nahkaisen nojatuolin. 

Riinan elämä muuttuu. Työ sisustusliikkeen myyjänä onkin nyt vuokran maksamista varten, bussilippua ja jugurttia varten. Hetkeä aiemmin työ merkitsi hänelle vain paikkaa minne mennä, väliaikaista rutiinia. Työssä sai kontakteja ja seuraajia sisustusblogille, jotta tulevaisuudessa voisi perustaa oman yrityksen. 

Elämänmuutoksessa Riinaa auttavat Salla-sisko, siskon pojat ja kansalaisopisto. Tilkkutyökurssi tuo torstai-iltaan uudenlaista sisältöä. Käytännönläheinen Salla tukee arjessa ja tiedustelee Riinan henkistä tilaa. Koukuttava alkuasetelma saa lukijan toivomaan Riinan havahtumista. Uudenlainen arki ei ole helppoa. Hän tulee tehneeksi humalapäissään taksireissun entiseen kotiinsa ja antaa oksasaksilla uuden muodon itse istuttamilleen pihatuijille. Tapahtuman jälkeen Riina oivaltaa itsekin tarvitsevansa ammattiapua vai mahtaako tilkkupeiton kokoamisesta olla sittenkin enemmän apua?

Minna Haapasalo on kirjoittanut esikoisensa lukuromaaniksi, jossa Riinan selviytymistaistelu on kuvattu elämänmakuisesti ja huumorilla höystettynä. 

 

Katso saatavuus